Ons boek: Zes eeuwen Laukens

Sedert zijn start in 2009 is onze web site uitgegroeid tot een belangrijke bron van genealogische informatie over de familie Laukens. Niettegenstaande onze beperkte “markt” - we berekenden dat er zowat 300 naamgenoten op deze wereld zijn - mogen we ons verheugen in de belangstelling van talrijke geïnteresseerde bezoekers. 

Nog voor we onze web site lanceerden droomden we er echter al van ooit over onze familiegeschiedenis een boek uit te brengen, niet in het minst door tal van - soms zeer mooie - voorbeelden van andere families die ons voorgingen in het publiceren van hun verhaal. 

Het boek waarvan wij droomden is nu beschikbaar met als titel,"Zes eeuwen Laukens", en we zijn er best tevreden mee. Niet alleen geeft het een zo volledig mogelijk overzicht van de tak Achel en van (voorlopig ?) nog  niet verwante takken. We gaan bijvoorbeeld ook in op de zoektocht van sommigen om zo ver mogelijk terug te gaan in de tijd en een link te vinden met historische figuren, het liefst van al Karel de Grote. We bespreken het fenomeen van verdwijnende familienamen, en behandelen de vrij recente mogelijkheden van het DNA-onderzoek in de genealogie.  

Het is een boek geworden van

- 346 bladzijden A4,

- rijk geïllustreerd,

- hard cover 

Wens je meer te weten klik dan hier voor een (kort) introductiefilmpje.    

Het boek kost 52 €  plus de leveringskosten en kan besteld worden via het bestelformulier 

Voor afhaling in 's-Gravenwezel worden geen leveringskosten aangerekend. Voor levering aan huis bedraagt de leveringskost (verpakking en verzending)  8 euro binnen België en 13 euro naar Nederland. 

Bij bestelling van meer dan twee boeken kan een aparte leveringkost berekend worden. 

Andere landen: leveringskost wordt op eenvoudig verzoek berekend.